Werkwijze

De naam zegt al veel Kwaliteit service en Onderhoud zijn bij KSO Parket www.parketteur.com zeer belangrijk. Bij ons bedrijf is dat geen holle kreet, een goed gerenoveerde of geschuurde en afwerkte vloer is één. Maar u heeft alleen langdurig plezier van uw aankoop met een stuk goed advies voor het gebruik van uw vloer en de juiste manier van onderhoud met de goede spullen.

Wij zullen bij elke vloer text en uitleg geven over de te gebruiken en de gebruikte afwerking (het systeem) om te voorkomen dat de vloer door een verkeerd gebruik extra snel zal slijten waardoor de levensduur van een behandeling afneemd.

U krijgt een onderhoudswijzer en een advies bij elke behandeling. Verder kunt u kostenloos terecht met u vragen als u die achteraf nog mocht hebben of later krijgen.

Verder kan u rekenen op onze service als er achteraf een nabehandeling zou moeten plaats hebben, wij komen graag nog eens bij u terug.

Alle door KSO behandelde vloeren moeten goed zijn en zullen met de grootst mogelijke zorg worden behandeld.

BGV-logo

Wij zijn ook leverancier van Rigo verffabriek te IJmuiden, hiervan leveren wij het volledige assortiment vloer systemen en onderhoudsmiddelen

Aquamarijn Corcol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *